Vroeger maakte GIJSJARADIJSJA flauwe DIY-video’s over Pokémon en Naakte Berenkillers, nu maakt het creatieve brein achter de video’s muziek op het kruispunt van kleinkunst en punk. Samen met zijn retestrakke band, bezet met drums, bas, gitaar, samples, sax, digitale accordeon en kapotveel podiumervaring, wordt hard, snel en scherp gespeeld. Eerder werd Sniester al helemaal stukgespeeld, nu is de Ruiter aan de beurt. Een feestje op het spectrum.

TIM KOEHOORN:
Even zo vervreemdend als de band van Gijsjaradijsja, is de muziek van Tim Koehoorn. Waarom zou hij in vre-des-naam een ‘Nee-Nee Sticker’ op zijn voorhoofd laten tatoeëren? Wij weten het niet, maar misschien komen we het te weten tijdens zijn supportshow. Anyway, weirdo alert (maar stiekem zijn wij ook enorm fan).

FOKKO:
Fokko, Fokko, Fokko… De meeste mensen die Fokko kennen, kennen Fokko al, maar voor degene die hem nog niet kennen, leer hem nou eens kennen, bijvoorbeeld deze avond. Hij schrijft Nederlandse liedjes in poppunk fashion over dooie dieren en lifecoaches. Niet specifiek in die volgorde. En speciaal omdat jullie het zijn: deze avond speelt hij extra akoestisch!

Aanvang 21:30