DAYTIME LINGERIE
Daytime Lingerie is de energieke, oprechte liefdesbaby van Den Haag en New York. Oorspronkelijk ontstaan als goede vrienden die elkaar ontmoetten tijdens hun studie aan het lokale Leiden University College, hebben ze een lange weg afgelegd sinds hun begin met het spelen van covers in het Student Hotel in Delft. Hun eerste single, het anthemachtige “Barcrush”, raakte recht in het hart van hun lokale publiek en oogstte lof van de beroemde Britse acteur Robert Carlyle (Trainspotting, The Monty Python), waardoor ze belandden op het Sniester Festival in Den Haag en later dat jaar in een showcase in Paradiso, Amsterdam.

De elektrische connectie gedeeld door de broers en frontmannen Aidan en Sean wordt versterkt door hun donkere en mysterieuze bassist Jurre, terwijl de metaldrummer Fons van Dijk schijnbaar onbeperkte kracht levert die hun opnames en live shows naar een hoger niveau tilt. Momenteel genieten ze van een opwaartse trend met hun nieuwste release “Dead Giveaway”, en het kwartet werkt hard aan 12 nieuwe nummers die uitstijgen boven alles wat ze in het verleden hebben uitgebracht. Daytime is in de eerste plaats een band gedreven door vreugde en de mogelijkheid om iedereen tijdens hun live shows te verenigen in een gepassioneerde golf van rock-‘n-roll.

Hoogtepunten van hun bijna tweejarige bestaan (in mei) omvatten de grootste DIY-show ooit georganiseerd bij Colorado Charlie. Daytime’s bereidheid om elke ruimte om te toveren tot een locatie en de intensiteit waarmee ze optreden, zorgen ervoor dat zelfs mensen die “niet van rockmuziek houden” snel fans worden van hun live-ervaring.

32ELEPHANTS
Emo-band 32elephants verleidt je met hun rauwe energie en oprechtheid. De Amsterdam-based act maakt muziek met onmiskenbare punch. Met compromisloze zongetinte riffs zorgvuldig tentoogenspreid op een regenachtige achtergrond. Ze nemen je mee naar die plek die je nog vaag herinnert, maar nooit kon loslaten. Een mengelmoes van invloeden en veel geklaag; precies zoals een goede emoband hoort te zijn.

TIJDEN
Deur open: 20:00 uur
Aanvang show: 20:30 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS
Voorverkoop: € 7,-
Deur: € 8,50

Tickets: https://musicon.nl/event/daytime-lingerie-32elephants/