DAIISTAR
DAIISTAR is een Alt-Indie band opgericht in Austin, Texas, in het voorjaar van 2020. De band haalt inspiratie uit het neo-psychedelische tijdperk van de jaren 80 en 90 (The Jesus and Mary Chain, Spacemen 3, vroege Primal Scream) en brengt dit naar de toekomst met modulerende synthesizers, zware gitaren, stuiterende baslijnen en spiraalvormige hooks, wat resulteert in een bedwelmende mix van noise en melodie. DAIISTAR nam hun eerste studioalbum op, geproduceerd door Alex Maas van The Black Angels en opgenomen door James Petralli van White Denim, in de zomer van 2021. De band tekende bij het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde label Fuzz Club Records, en hun debuutalbum GOOD TIME werd uitgebracht op 8 september 2023. Het album is beschikbaar op vinyl, inclusief een Levitation Exclusive Edition pressing, evenals op cd en digitaal. DAIISTAR heeft opgetreden op Levitation, Desert Daze (Daze In The City), Austin Psych Fest, Freakout Fest, SXSW, en heeft getoerd met The Black Angels, The Brian Jonestown Massacre en The Dandy Warhols. Sinds de release van ‘GOOD TIME’ heeft de band opgetreden op KUTX, KEXP en heeft 8 weken in de NACC Top 200 Chart gestaan, met een piek op #26.

RED VAIN
Red Vain is een dreampopband gebaseerd in Nederland. Via hun muziek proberen ze droombeelden om te zetten in geluid. Met hun zelf-getitelde debuut-EP kun je een wereld van dromen betreden via schaduwrijke vocals, etherische synthesizers, gitaren die verdrinken in galm en fantasmagorische teksten.

Bobbie en Blanche begonnen samen muziek te maken als duo toen ze nog maar 15 jaar oud waren. Uiteindelijk besloten ze hun zinnen te zetten op een EP, die uiteindelijk in februari 2023 uitkwam onder de naam Red Vain. Sindsdien heeft Red Vain een live band ontwikkeld die bestaat uit zeven getalenteerde instrumentalisten, die samenwerken om de studio-opnames om te toveren tot een live spektakel.

TIJDEN
Deur open: 20:00 uur
Aanvang show: 20:30 uur
Verwacht einde: 23:00

TICKETS
Voorverkoop: €7,50
Deur: € 9,50