3 bands, 1 mooie avond. Als liefhebber van Garage/indie punk muziek moet je hier bij zijn!

Brian’s Garage Band is een vierkoppige groep uit Den Haag. Ze zijn beïnvloed door namen die gaan van de grote B.B. King tot de altijd zo creatieve Frank Zappa. De muziek die ze spelen kan alleen maar omschreven worden als Punk met een dik Blues/Rock randje.

North by North is een twee koppig garage/popband uit Chicago, Illinois. Ze hebben sinds 2017 uitgebreid getourd en bijna 800 shows gespeeld in de VS, Canada en Europa. Ze hebben het podium gedeeld met een breed scala aan opmerkelijke artiesten, variërend van Eagles of Death Metal tot Tegan en Sara. Ze hebben ook 3 volledige LP’s uitgebracht onder hun eigen label, Double Hex Records.

Het was het jaar 2022, een vreemde piraten side hustle die misging had slechts drie overlevenden, Sean, Jurre en Aidan. Hun boot Daytime Lingerie was kapot, maar hun dromen leefden nog steeds. Gewapend met weinig tot geen vaardigheden pakte het trio gitaren op met als doel zich een weg te banen naar een rock-‘n-roll-paradijs zonder alle attributen van het moderne leven. Hun aanstekelijke soort harde en snelle punkmuziek kan je misschien wel tot fandom verleiden… maar als dat niet het geval is, zal Daytime Lingerie, net als hun oude schip, swingend ten onder gaan.