Bittersweethearts is een splinternieuwe veelbelovende band uit Zuid-Californië VS. Gefronteerd door de betoverende en melodieuze Zoe Infante, in samenwerking met Declan O’Raidy (leadgitaar/co-schrijver/producer), brengen ze etherische Tarantino-achtige rockvibes, met een vleugje Blondie die een cocktail mixt met Mazzy Star in een steegje achter CBGB’s in Manhattan’s East Village, versterkt met een garnituur van Shirley Manson.

Na hun eerste officiële optreden op de wereldberoemde NAMM Show in Anaheim, zijn ze te vinden op legendarische locaties aan de Amerikaanse westkust met hun levendige en opwindende show is het tijd hun horizon te verbreden met een Europese tournee begin 2023. De band maakt zich op voor hun tweede Europese tournee in maart 2024!

Joy Killed the Duke bestaat uit vier energieke idioten uit Utrecht.
Opgericht in 2019, zijn ze overal in de Nederlandse live muziekscene te vinden met hun unieke vrouwelijke fronted mix van grunge, punk en garage.
Op het podium vertonen ze een hyper energieke en positieve instelling. Met hun felgekleurde outfits onderscheiden de bandleden zich van andere bands binnen het genre, omdat afwijken van de norm de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn.

De band trad op door heel Nederland in podia als KINK In Touch, De Neushoorn, Stathe Utrecht en De Gigant.
Een groep jonge rockers die punkrock en grunge levend houden. Hier kan niets mis mee zijn!

Tickets: www.paard.nl/event/bittersweethearts-joy-killed-the-duke