Ras-Hagenees, entertainer en vechter Jeffrey Huf voorziet vele Hagenaars en Hagenezen al vele jaren van mooie momenten met een lach en een traan.

Tien jaar na het verliezen van een been, staat Jeffrey voor de uitdaging om zijn andere been te behouden. In overleg met zijn artsen is er een speciale behandeling gestart ter behoud van zijn andere been. Deze behandeling wordt helaas niet vergoed. Ook is goede nazorg nodig bij het vechten voor zijn mobiliteit.

Om Jeffrey bij dit gevecht te helpen organiseren we een bijzondere benefietavond met eten, drinken en de leukste Haagse artiesten. Deze avond staat in het teken van solidariteit, hoop en steun voor onze vriend Jeffrey. Om deze avond te laten slagen doen wij een beroep op iedereen die Jeffrey een warm hart toedraagt. Nu is het onze beurt iets terug te doen!

Line-Up: Een reeks artiesten die Jeffrey een warm hart toedragen zullen optreden.

– Outsiders
– Mike Peterson
– Quido Quido
– The Captain Midnight Band
– Janah Louard
– Billy The Kit
– Vinnie the DJ!
– Rudy Grunholz
– Robbie te Pas
– Dj Roberto Van E
– John Medley

Tickets:

Dinner + Benefiet: Een exclusief 3-gangen diner, inclusief 3 drankjes, gevolgd door de benefietavond. 18.00 – 24.00 uur – € 100,00 (zakelijke factuur mogelijk)

Alleen Benefiet: Sluit aan bij de benefietavond en steun Jeffrey. 20.00 – 24.00 uur – € 27,50
Laat zien dat je er voor Jeffrey bent door deel te nemen aan deze benefietavond. Elk ticket, elke donatie draagt bij aan zijn strijd om op de been te blijven.

Koop je tickets nu op: www.tiqs.com/benefiethuf

Initiatiefnemers:
Dit initiatief is tot stand gekomen dankzij Kamil Koca, Vincent Ludwig Mindé, Freddy van den Bergh en Dave Fisser. Hun inzet en toewijding maken deze avond mogelijk.

Laat je hart spreken en steun Jeffrey in zijn gevecht. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil.