After Supper onderscheidt zich door zijn unieke evenementen op iconische locaties in Nederland en brengt een lokaal en internationaal publiek samen om elkaar te ontmoeten, te vieren en te dansen.

After Supper neemt het publiek altijd mee op een nieuwe reis. Een meeslepende ervaring naar ongebruikelijke thema’s en bestemmingen, terwijl je hypermoderne live en elektronische muziek, performancekunst en een geweldige productie ontdekt.

Maak een praatje tijdens de drankjes na het eten, kom in contact met het publiek, laat de muziek het langzaam overnemen en geniet van het eersteklas nachtleven van de stad.

De oudste bezienswaardigheid van Den Haag, De Grote Kerk, bevindt zich in het hart van het stadscentrum en behoeft geen introductie. Het hoge plafond en de grote ramen maken deze monumentale kerk tot het perfecte decor voor een gloednieuwe editie van After Supper.

Toen de shows breder waren, de gebouwen hoger, de moraal losser en de drank goedkoper… Niemand ter wereld had ooit een grotere kans op roem. De wereld te winnen en niets te verliezen. Dames en heren, de roaring 20’s zijn terug!

Muziek & amusement
Ongeëvenaarde muziek wordt verzorgd door gerenommeerde dj’s en live muzikanten die diepe en soulvolle housemuziek spelen. Bereid je voor op een topshow waar extravagante acts & optredens gewoon zijn.

Dress code
Laat je inspireren door films & series als Babylon, Peaky Blinders, Boardwalk Empire & The Great Gatsby… Pour les femmes: Het is tijd om je te verkleden als de meest sensuele en excentrieke versie van jezelf, in roaring 20’s stijl. Laat je creatieve sappen stromen. Pour tous les exhibitionnistes: Het is tijd om te schitteren!

Mannen worden aangemoedigd zich aan te kleden en zich te kleden in een van de bovengenoemde thema’s. Dezelfde regel hier: laat je creatieve sappen stromen.