Lekker genieten van een mooi programma in de theaterzaal en daarna nog even gezellig nakletsen in de foyer met een spelletje Swingo of zing gouwe ouwe liedjes mee in het Meezing Cafe met Johnny Hendriks aan de piano onder het genot van een ouderwets lekker advocaatje met slagroom! 

Programma

  • Het eerste programma is van Reggie met zijn band op 8 september om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur zijn de deuren geopend!
  • Op 6 oktober staat de middag in het teken van volksdansen en folkore; er zijn verschillende dans en zanggroepen uit Laak uitgenodigd. Na de verschillende optredens kun je meezingen in het Meezing Cafe onder leiding van Johnny Hendriks.
  • Op 3 november kun je meeleven met de verschillende personages in het prachtige theaterstuk De schoonheid van de dorre tak door Laaktheatergroep Vertel mij wat! Via https://www.laaktheaterthuis.nl/nl/de-schoonheid-van-de-dorre-tak  kun je een voorproefje nemen en de podcasts beluisteren van de acteurs. Na de voorstelling is het weer meezingen geblazen in het Meezing Cafe onder begeleiding van Johnny!
  • Op 15 december is het weer genieten van het Kerstmatinee georganiseerd door Stichting Laakkwartier in de maatschappij!