Op deze avond verkennen we de breedte en diepte van hiphop, uitgevoerd door de breedte en diepte van de Haagse hiphop scène.

De SKofNiks treden op. Ook zullen de rappers, Parbo en Wolfie, de MC’s zijn van de avond. Deze mannen kennen we als winnaar van de recent Haagse zomerhit competitie met SKofNiks en tevens al jaren als MC’s van vele hiphop events, van Paard tot Pip en terug. Hun G-funk haakt op de eerste baanbrekende sounds van Dr Dre’s eerste solo werk: The Chronicle.

PROGRAMMA
SKOFNIKS
Skofniks is een Haags rapduo, bestaande uit Parbo en Wolfie, dat sinds 2005 actief is. Hun muziek is geïnspireerd door oldskool hiphop en G-funk. Met energieke optredens, waaronder op het Bevrijdingsfestival, en releases zoals de EP ‘Sanji’, heeft Skofniks een vaste plek in de Haagse hiphopscene veroverd.

Castro
Barzelini
Wairess die ook haar RnB roots zal blootleggen
Sherry met haar spoken word die qua kwaliteit in het Haagse enkel een evenknie kent in Marsh Mars die ook aanwezig zal zijn.
Eigentijdse trap soul, een relatief nieuw genre in HH, is vertegenwoordigd in de persoon van On The Fence die meerdere nummers met miljoen plus streams heeft en met zijn nieuwe EP heeft uitgebracht met producer Youp. De laatste zal in the fence dan ook live ondersteuning geven met sounds, beats en samples.
Yourstage Urban, het talentenprogramma van Musicon, schuift vier van haar grootste talenten naar voren die de battle aangaan met de gevestigde namen.

Concert informatie
Tijden
Deur open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

Tickets
Dit evenement is gratis toegankelijk.