Vier recent afgestudeerde kunstenaars exposeren hun werk vanuit uiteenlopende technieken, esthetiek, materialen, kleuren en vormen. Het resultaat is een feest van onconventionele werken die elkaar versterken en uitdagen.

Marian Genet is afgestudeerd aan HKU, Utrecht en werkt als multidisciplinair kunstenaar. Zij maakt wandtapijten, schilderijen en documentairefotografie. De verhalen van haar persoonlijke ontmoetingen transformeert zij in kleurrijke, tactiele en dynamische werken.

Johnny Mae Hauser probeert in haar fotografie vat te krijgen op de menselijke emotie. Daarin zijn thema’s als introspectie, isolatie en intimiteit herkenbaar. Het zachte en soms koele kleurgebruik naast de anonieme kwaliteiten van haar beeldtaal leveren poëtische composities op. Hauser studeerde af aan KABK, Den Haag.

Jildau Nijboer studeerde af aan Academie Minerva, en haalde een cum laude Master aan het Frank Mohr Instituut. Ze schildert, maakt ruimtelijke installaties en films, en doet performances. De eindproducten combineren vaak tweedimensionale en ruimtelijke werken.

Micha Prinsen combineert in zijn werkproces technieken en materialen uit de automobielindustrie met een ‘Do It Yourself’ aanpak. Hij brengt plakstickers aan op vormen gemaakt van EPS-schuim en acrylhars, afgewerkt met hoogglanslak. Daardoor ontstaan schilderachtige composities, die spelen met het grensgebied tussen massaproductie en ambacht. Prinsen studeerde af aan Willem de Kooning Academy, Rotterdam