Dag vol activiteiten

Vlaggetjesdag Scheveningen is het jaarlijkse evenement dat de komst van de Hollandse Nieuwe haring viert. Deze dag draait niet alleen om haring, maar biedt ook een scala aan activiteiten voor jong en oud. Kom genieten van muziek, orkesten, admiraalvaren, oude zeilloggers, miniatuurschepen, rondvaarten en diverse demonstraties.

Elke Vlaggetjesdag trekt duizenden bezoekers naar de haven van Scheveningen. Er is voor iedereen iets te beleven! Bewonder de indrukwekkende visserijschepen en geniet van nostalgische Oud-Hollandse kinderspelen. In het Schevenings Tafereel en Dorp ontdek je traditionele ambachten en rijke historie. En natuurlijk hap en test je tijdens Vlaggetjesdag de nieuwe haring!

Bekijk hier het volledige programma van Vlaggetjesdag 2024. 

Bereikbaarheid haven

Scheveningen Haven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. De haven is met de auto het snelst te bereiken via de Prof. B.M. Teldersweg, President Kennedylaan, Houtrustweg en Westduinweg. Parkeren kun je het beste in de parkeergarages aan de haven zoals Q-park Strandweg

Wie met het openbaar vervoer komt, kan vanaf Station Den Haag Centraal en Hollands Spoor kiezen tussen verschillende tram- en buslijnen richting Scheveningen.