Yachtwerk
Vanuit de Nederlandse westkust maakt Yachtwerk muziek geïnspireerd door de West Coast sound uit de jaren ’70 en ’80. De band rondom frontman en
fervent vinyl-verzamelaar Mick Willemsen, betreedt het podium met een easy-listening set met hier en daar een vleugje rauwe strot.
In hun korte bestaan wonnen de vier soul-rockers de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop 2022 (de Popprijs van Delft). Momenteel werkt de band toe naar nieuwe releases in 2023.

Yachtwerk is:
Mick Willemsen: zang, toetsen
Barry van der Knaap: gitaar
Lars Boekestijn: basgitaar
Lars Rijnja: drums, achtergrond zang

The Bohemes 
The Bohemes zijn oorspronkelijk opgericht in Rijswijk door schoolvrienden Milan Weekhout en Léon Huisman over een gezamenlijke passie voor Engelse verhalende gitaarmuziek zoals The Libertines, The Jam, The Clash en The Smiths. Bij het luisteren van Death On The Stairs ging er een nieuwe wereld voor hen open. 

Na een tussenpauze zijn The Bohemes terug om de podia te bestormen met een nieuwe formatie: frontman Léon Huisman, broer (en ex-manager van de band) Gabriël Huisman op drums, Nigel de Vette op gitaar en Dex de Fijter op bas.
De naam The Bohemes  is geïnspireerd op een gedicht van Arthur Rimbaud.
Hoogtepunten van de band zijn onder meer: voorprogramma van De Staat, winnaar van KinkFM show Plug de Band, support act van Bettie Serveert tijdens hun clubtour in o.a. Paradiso en een tour door Engeland.

Blue Milk 
Nederlandse indie rock band Blue Milk is zo kleurrijk als de naam. Op hun eerste EP ‘The Recipe’, experimenteren ze met genres zoals rhythm & blues, psychedelische rock, blues en bossa nova en geven deze hun persoonlijke touch. Ze verkennen een scala aan sounds vergelijkbaar met Ocean Alley, Sticky Fingers, Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd en Tame Impala.