Als het later een schat is, onthoud dan… Het is niet alles goud dat blinkt! Ga mee op een avontuurlijk avontuur op de open oceaan! De helden zijn op zoek naar schatten, maar het pad is onbekend en vol gevaar. Ze zullen bij elkaar moeten blijven om alle verwachtingen te overwinnen en de piraten te verslaan tot aan de X op de kaart.

Mysterieuze krachten en wezens met scherpe tanden staan ​​tegenover hen in de gezinsvriendelijke jaarlijkse Britse ‘Treasure Island: Panto on the High Seas!’

Maar wat is een panto? Een traditionele Britse pantomime is een leuk, kleurrijk toneelstuk dat meestal gebaseerd is op een populair verhaal of sprookje. ‘Pantos’ zit vol zang, dans, flauwe grappen en levensgrote karakters. Ze zijn volledig kindvriendelijk, maar ook volwassenen genieten van het spektakel en hebben een excuus om een ​​paar uur een beetje onvolwassen te zijn! Het belangrijkste onderdeel van een panto is eigenlijk het publiek: personages spreken vaak rechtstreeks tot de kinderen en hun ouders, waardoor ze betrokken worden bij wat er in het verhaal gebeurt.

Engels gesproken.