Het TheaterCafé De Mix is een initiatief van Stichting De Mix Wereldmuziek dat plaats vindt in het Zeeheldentheater in Den Haag. Twee keer per maand, op donderdag – en op zondagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur is er een bijzondere programmering voor senioren, 55+ en vrienden en familie uit Den Haag en omstreken.

Het gaat om ontmoetingen met elkaar bij klassieke- jazz-, en wereldmuziek, (reis) verhalen, lezingen, stand up comedy en meer. Bij de prijs inbegrepen zit koffie/thee en een versnapering. Na ieder optreden is er een wereldse soep te verkrijgen, zodat thuis koken niet nodig is!

Kosten: € 12,50 per persoon, Ooievaarspas 50% korting, er is ook studenten korting. De voorstellingen worden daarnaast voor het eerst gestreamed en kunnen thuis worden bijgewoond voor € 6,25.

Kom naar het TheaterCafé De Mix!
Doe elke twee weken iets leuks! Strek je benen, pak de fiets, je (klein)kind, je vriend(in), je hele familie en ga naar het Zeeheldentheater. De boodschap is: kom uit je stoel en maak deel uit van een bruisende wereld, dompel je onder in mooie muziek, verhalen, gesprekken met anderen en het lekkers. Verheug je twee keer per maand op een fijne middag, die blij maakt.   

Programmering

Zondag 14 mei: