The Pizza Show is een Pop-up fine dining pizza-ervaring die de beste pizzaioli van over de hele wereld uitnodigt. Tijdens deze Italiaanse pizza-avond word je ondergedompeld met Italiaans entertainment en kunst, terwijl je geniet van de ultieme pizza extravaganza met de beste Pizzaioli ter wereld. Wij geloven in de Italiaanse cultuur van samen eten en daarom zeggen we: kom als een vreemdeling, vertrek als een vriend! 

De deuren gaan om 18.00 open, het diner start om 19.00 en eindigt om 23.00 uur. 

Oude Kerk Scheveningen

De Oude Kerk in Scheveningen is een laatgotische pseudobasiliek met vele bezienswaardigheden, zoals de kansel, de twee 18e eeuwse orgels en de 17e eeuwse walviskaak. De kerk is gelegen aan de kust in de gezellige Keizerstraat. Dit is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. De voormalige visserswoningen in en om deze knusse straat zorgen voor veel gezelligheid.

Bereikbaarheid
Parkeren op straat is in Scheveningen vrijwel overal betaald; de dichtstbijzijnde parkeergarages zijn op 10 à 15 minuten loopafstand. Het makkelijkst is om de Oude Kerk met de tram of met de fiets te bereiken. Vanaf beide stations rijden er diverse trams en ook bussen richting Scheveningen-Dorp. Je kunt dan uitstappen in de Jurriaan Kokstraat of juist aan de boulevardkant.