Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks ‘Talent On The Move’ Een uniek project om jong en aanstormend toptalent een landelijk podium te geven en ze kilometers te laten maken. Zo kun je als bezoeker kennismaken met spraakmakend danstalent van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd.

De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten; ieder jaar weer, maar ieder jaar anders! ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en biedt jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring op te doen. [toegangsprijs inclusief drankje]