Over Swan Market
Swan Market is voor het eerst georganiseerd in 2010 en vindt sindsdien in verschillende steden in Nederland en België plaats. Een gezellig, toegankelijk en fijn evenement, dat voor het grootste gedeelte bestaat uit een creatieve markt, een sfeervol food court met diverse food trucks, live muziek en/of DJ’s en kinderpret. Het aanbod is authentiek, origineel, uniek en zijn er veel handgemaakte of zelf ontworpen producten te vinden.

Lange Voorhout 
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats, zoals Den Haag Sculptuur. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

Bereikbaarheid
De Swan Market vindt plaats op het Lange Voorhout in de binnenstad van Den Haag. Voor wie met de auto uit de richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht komt, kan het beste parkeren in parkeergarage Interparking Museumkwartier aan het Korte Voorhout. Je kunt ook parkeren onder het Malieveld of in parkeergarage CS-New Babylon dan wel Muzenplein. Vanaf hier is het vijf à tien minuten lopen naar het Lange Voorhout. Per HTM-tram is de markt te bereiken met de lijnen 1 en 17 (halte Kneuterdijk), Lijn 9 (halte Malieveld). Buslijnen 22 en 24.