Honderden surfers die verkleed zijn als de kerstman zullen op zaterdag 16 december de koude Noordzee trotseren bij Hart Beach Quiksilver surfschool tijdens het internationaal bekende Surfin’ Santas.

Het Surfin’ Santas event is in Europa nog relatief nieuw. Op plekken als Bondi Beach (Australië) en Cocoa Beach (Florida, USA) is het event al langer een hit. Niet vreemd aangezien het daar in de feestmaand december lekker warm en behaaglijk is.

Surfen in boardshorts is er in Nederland niet bij tijdens kerst, maar zoals het een echte surfende kerstman betaamt rockt de Nederlandse surf scene Surfin’ Santas Europe zoals altijd extreem stoked en op puur doorzettingsvermogen.

Hart Beach weet niet beter: niet voor niets ontvangen zij gedurende de zomer tot diep in de freezing winter iedere dag vele locals en surf liefhebbers uit heel Europa (en daarbuiten). Geen twijfel dat ook Surfin’ Santas 2023 een groot succes zal worden.

Let op! Bij zeer slechte weersomstandigheden of geen golven, verplaatst het event naar een andere datum. Houd de socials van Hart Beach in de gaten voor up-to-date informatie!