Liefde, moord en achterdocht in het centrum van de macht. Achter de façades van onze residentie heeft zich een wrede geschiedenis afgespeeld. Ervaar hoe list en bedrog de stad hebben gevormd. Ga mee met de StoryTrail stadswandeling Den Haag.

Bestaat Den Haag eigenlijk wel? Aan de ene kant heb je ’s Gravenhage, het deftige dorp van de graven van Holland, de prinsen en prinsessen van Oranje en de regenten. Kortom: de Haagse kak. Aan de andere kant heb je de eenvoudige Hagenezen, arbeiders van het type grote mond, klein hartje. Kortom: Haagse bluf. Hoe verliep die botsing der beschavingen? Hoor over de honger naar geld en macht van Aleida, het liefje van graaf Albrecht van Holland. Maak het huiveringwekkende hoofdstuk mee van de Gebroeders De Witt. Zij ondervinden aan den lijve hoe het gewone volk hun politiek beleeft. En wat is het verhaal van de ooievaar in het wapen van Den Haag? Ook daarachter schuilt een twist tussen Haagse kak en bluf.

Beleef een StoryTrail
Je zit er middenin! De smeuïgste verhalen van onze hofstad, verteld op onnavolgbare wijze. Nu eens niet op pad met een saaie gids, maar op avontuur met de verhalenverteller van de StoryTrail. Beleef de verhalen van Den Haag in haar eeuwenoude decor.

Korting
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).