Het jaarlijkse sport- en beweegfeest van Den Haag staat op 23 en 24 september meer dan ooit bol van muziek, dans, lekker eten en veel leuke sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. Op het festivalterrein van de Stadsspelen kun je beide dagen genieten van een vol programma met muziekoptredens en dansacts. Je kunt ook meedoen aan allerlei sport- en spelactiviteiten, zoals BMX/pumptrack, freerunning, E-sports, wandelen of boksen. Ontdek nieuwe sporten, bekijk demonstratie van ervaren sporters, volg een clinic of kom gezellig kijken en aanmoedigen.

De Stadsspelen vindt plaats rondom Sportcampus Zuiderpark van 10.00 – 17.00 uur en is gratis te bezoeken!

Wat kan je allemaal doen tijdens de Stadsspelen?
Heel veel! Er zijn activiteiten voor jong tot oud, voor mensen met en zonder beperking. Probeer alle sporten uit of kom gewoon voor de gezelligheid naar de Sportcampus in het Zuiderpark:

Er is ontzettend veel te doen, te zien en te beleven voor jong en oud. Ontdek nieuwe sporten, bekijk demonstraties van topsporters, volg een clinic of kom gezellig kijken en aanmoedigen. Het festivalterrein staat vol met muziek, dans, lekker eten en drinken. Of je nu wilt deelnemen aan sportactiviteiten of juist wil genieten van het entertainment, er is voor ieder wat wils.

Activiteiten

Er zijn activiteiten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Probeer alle sporten uit of kom gewoon voor de gezelligheid naar de Sportcampus in het Zuiderpark:

  • Probeer verschillende sporten en ontdek welke sport bij jou of jouw kind(eren) past;
  • Neem een kijkje in de indrukwekkende Sportcampus en ontdek hier het sportaanbod;
  • Geniet van de live optredens op het podium;
  • Bekijk een demonstratie of volg een clinic van een topsporter;
  • Ervaar hoe het is om te sporten met een beperking want sport is voor iedereen;
  • Ontdek het sportaanbod van alle sportaanbieders die er zijn en de mogelijkheden om lid te worden bij een vereniging;
  • Geniet van heerlijk eten en drinken op het foodcourt.