Dansgroep Grupo Ban Pé en MC Nathaly Mercera nodigen je uit voor een avond vol muziek, film en dans. Magda Lacroes draagt gedichten voor en Tipiko Den Haag zorgt voor Caribische live muziek waarop je moeilijk stil kunt blijven zitten!

Curaçao, Bonaire en Aruba kennen een enorme variatie aan muziekstijlen, waarin je de culturele invloeden van verschillende continenten terug kunt horen. Eén van die muziekstijlen is “seú”, de muziek van het oogstfeest. Tipiko Den Haag neemt je mee op een muzikale ontdekkingstocht, waarin je ook als publiek mee mag klappen, zingen en dansen.

Deze avond is ook de première van de korte film “Seú – de oogst” van Julian Starink en Guiselle Martha. Het is het verhaal van een jongen die de trommel van zijn opa steelt, wat meer in gang zet dan hij gedacht had. Kom dus genieten van een ontroerend en muzikaal verhaal. Tot slot: gezamenlijk dansen op het oogstfeest noemen we “wapa”. Iedereen die wil, mag meedoen. Omdat de kaartjes niet duur zijn, kan het hard gaan. Wees er dus snel bij, en feest gezellig mee!