Relaxed en informeel korenfestival

Lente korenfestival op de Scheveningse Pier met optredens van verschillende lokale (pop en jazz) koren op de Pier op Scheveningen. Het Haagse Popkoor Focus onder leiding van Rob Manthey heeft ism de Scheveningse Pier een nieuw relaxed en informeel korenfestival in het leven geroepen om samen met een aantal bevriende koren de lente muzikaal te vieren op het randje van zee en strand. Er is geen betere plek!

Het festival vindt plaats halverwege de Scheveningse Pier ter hoogte van het Biercafe en er is voor het podium plaats voor zo’n 200 mensen. Langs flaneren, meezingen, even blijven luisteren naar al die verschillende koren mag natuurlijk altijd. Maar ook gezelllig bij een van de eettentjes op de Pier wat eten? Of lekker shoppen. 

Gevarieerde muzikale middag
Bekende koren uit de regio Den Haag doen mee, o.a. het wat kleinere Kwasi Kloos met prachtige close harmony arrangementen en de Delftse studenten van de jazz vocal group Vocalzz. Maar ook het bekende Leidschendamse Popkoor Rebound is present met pop -, rock- en power ballads. Nieuwkomer het Popkoor Voorburg bestaat nog niet zo lang maar heeft haar kwaliteit al wel bewezen. En dan natuurlijk afsluitend een optreden van organiserend Popkoor Focus dat sinds een half jaar onder muzikale leiding van Rob Manthey staat. Een aantal Queen nummers staat garant voor lekker swingen, maar jazz en musical nummers ontbreken niet. Kortom het wordt een gevarieerde muzikale middag met hopelijk als bonus een schitterende zonsondergang!

Programma

  • 16.00 – 16.15 uur Popkoor Focus – Den Haag
  • 16.15 – 16.45 uur Popkoor Voorburg – Leidschendam-Voorburg
  • 17.00 – 17.45 uur Popkoor Rebound – Leidschendam Voorburg
  • 17.45 – 18.15 uur Vocalzz – Delft
  • 18.15 – 18.45 uur Kwasi Kloos – Den Haag
  • 18.45 – 19.15 uur Popkoor Focus

Entree is gratis! Je bent van harte welkom het festival bij te wonen!