Met meer dan driehonderd shows in vijftig landen, meer dan één miljoen bezoekers en wereldwijd lovende recensies, is Piaf! The Show hét grootste Franse muzikale succes van de laatste jaren. Piaf! The Show is bedacht door de Franse regisseur Gil Marsalla en wordt uitgevoerd door Anne Carrere, een jonge Franse actrice/zangeres die het muzikale erfgoed van Edith Piaf ten tonele brengt.

Unaniem wordt Piaf! The Show, zelfs hoogstpersoonlijk door de wereldberoemde zangers Charles Dumont en Charles Aznavour, beschouwd als de mooiste muzikale hommage die ooit over het leven en het werk van de legendarische Franse zangeres gemaakt werd.

In een bruisende show van anderhalf uur (exclusief pauze) kan je genieten van de geschiedenis, het werk en het leven van Edith Piaf in een origineel Frans decor en met de projectie van onuitgegeven unieke foto’s van Parijs en Edith Piaf. Natuurlijk met alle legendarische hits zoals La Vie En Rose, Non, Je Ne Regrette Rien, Milord, Mon Dieu, Hymne à l’amour, Padam Padam, L’Accordéoniste en vele anderen.

Bienvenue … en geniet van deze uitzonderlijke show rond het leven en werk van Edith Piaf. Tijdens de wereldtour exclusief in World Forum Theater.