Programma

Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwers in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties.

Tickets

Tickets voor het Nederlands Bierproeffestival zijn te verkrijgen via de website. Kosten variëren tussen de €17,50 en € 20,00 afhankelijk van de dag. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!

Week van het Nederlandse Bier

Tijdens het week van het Nederlandse Bier kunnen bierliefhebbers door het hele land proeven en deelnemen aan activiteiten. Het Nederlands Bierproeffestival is het openingsevenement van deze mooie Week. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op de website. 

Bereikbaarheid

De organisatie van het Nederlands Bierproeffestival adviseert bezoekers om met het openbaar vervoer te komen. De Grote kerk ligt in de binnenstad van Den Haag en is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Zie voor meer informatie de website van 9292.nl.

Indien je toch met de auto wilt komen, is het advies om vooraf af te spreken wie de BOB zal zijn. Op het festival is ook alcoholvrij bier en fris te verkrijgen. Alcohol en verkeer gaan niet samen.