Museumnacht Den Haag toont het beste van de Haagse musea met een bruisend programma! Tot laat in de avond zetten ruim 25 musea en culturele instellingen hun deuren open voor kunstminnende nachtbrakers.

Den Haag, we gaan er weer voor! Op zaterdag 7 oktober 2023 doen de deelnemende musea en culturele instellingen tussen 20:00 en 01:00 hun deuren weer speciaal voor jullie open en kunnen we weer genieten van de Haagse kunst en cultuur. Ontdek de Haagse kunst en cultuur door middel van een mooi programma speciaal samengesteld voor deze avond.

Laat je verrassen door een bijzonder programma, speciaal samengesteld voor Museumnacht Den Haag. Knoop rollerskates om je voeten in het Atrium, doe mee aan een blindproeverij, luister naar 17eeuwse muziek & Spoken Word of volg een rondleiding langs de bijzondere exposities van de deelnemende musea en culturele instellingen. Tijdens Museumnacht Den Haag beleef je de kunst en cultuur van onze geliefde stad op een manier als nooit tevoren. Vergeet natuurlijk ook niet de deelnemers in Voorburg te bezoeken.

Op de website van Museumnacht Den Haag of de TMSQR-app vind je alle deelnemers, het programma, de kaartverkoop en nog veel meer informatie. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal tickets! 

Tussen 20:00 en 01:00 uur presenteren onder andere het Mauritshuis, het Kunstmuseum Den Haag, West Den Haag en Museum Swaensteyn een speciaal programma rond hun collecties en tentoonstellingen. Deze culturele nacht staat dan ook vol met kunst, muziek, dans, film, cabaret en poëzie.

Overnachten
Van buiten de stad en de Museumnacht optimaal beleven? Maak er dan een heerlijk weekendje weg van! Kijk voor een compleet overzicht van alle hotels en appartementen op denhaag.com/nl/hotels