Muziek. Wat een fantastische manier om verhalen te vertellen. Tijdens Live Unboxed vertellen artiesten live over hun songs, hun inspiratie, de achtergronden en anekdotes. En waar kunnen we dat beter doen dan in de Bookstor in Den Haag. De plek waar al 100 jaar verhalen worden verteld. Kom langs, luister mee, geniet en laat je inspireren door zowel de muziek als de verhalen achter de muziek.

De tweede Unboxed avond is met singer songwriter VanWyck. Met haar rijke teksten en sobere alt-folkkunst trekt de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck vergelijkingen met Leonard Cohen, Natalie Merchant en Laura Marling. Haar eerste EP Tanned Legs kreeg internationale bekendheid en werd door de Nederlandse muziekpers geprezen als een van de beste releases van een native artiest in jaren. Haar laatste album: The Epic Tale of the Stranded Man (Excelsior Recordings) kreeg een 4-sterrenrecensie van het tijdschrift MOJO en leidde tot optredens in heel Europa.

Live Unboxed in the Bookstor wordt gehost door Yellofox. Het ‘frontduo’ Jorieke en Marc gaan met de instrumenten op schoot in gesprek met de Amsterdamse singer songwriter VanWyck om te ontdekken waar de songs over gaan. Boeiende anekdotes, oprechte verhalen en samen spelen ze de mooiste songs. En dat alles in het inspirerende interieur van de Bookstor op het Noordeinde. Muziek, wijntje erbij, inspirerende verhalen in een prachtige omgeving .. Wat wil je nog meer op je donderdagavond..!?