Over de voorstelling

De klungelige en ietwat naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl ze wachten op het losgeld, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een ultieme poging het geld veilig te stellen. 
In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten. Alle fysieke grenzen worden opgerekt: mensen hangen te lang in de lucht, worden tegen muren geplet en uit elkaar getrokken en vechten daarna in volle vaart weer door. En dan is er ook nog een geheimzinnige cowboy met een gitaar, die de gebeurtenissen aan elkaar zingt. 

Tip van onze collega

“Ik zag Knock-Out een tijd terug en was weggeblazen. Het is bijna niet in woorden te vatten en te omschrijven. Je belandt in een (komische) actiefilm, jaren 70- stijl, waarbij de energie niet te stoppen is. Absurde (nep)vechtpartijen, perfect uitgevoerde martial arts, fantastische dans, spectaculaire effecten en verrassende twisten. De dansers zijn onvermoeibaar en waanzinnig goed op elkaar ingespeeld. De voorstelling is prachtig vormgegeven; je komt bijna oren en ogen tekort om alles te volgen. Een enorme aanrader, deze fysieke comedy. De laatste voorstellingen (ooit!) zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw in onze schouwburg te zien!”
– Mark (programmeur Het Nationale Theater)