Stap binnen in de grenzeloze wereld van Stichting Boilerhouse met de betoverende voorstelling “Hold Your Ground – Zomersneeuw”. Dit unieke drieluik neemt het publiek mee op een buitengewone reis waarin theater en verbeelding samensmelten. Bezoekers worden uitgenodigd om plaats te nemen en ondergedompeld te worden in drie opeenvolgende voorstellingen die een harmonieus geheel vormen. Elke avond wisselt het perspectief, waardoor het publiek vanuit een andere opstelling kan genieten. Deze voorstellingen lopen inhoudelijk naadloos in elkaar over als een meeslepend pallet.
 
“Hold Your Ground – Zomersneeuw” is een locatievoorstelling in drie fasen, gehouden op de prachtige locatie de Maakhaven in Den Haag. De voorstelling combineert euritmische dans, taal, spel en muziek. Het eigentijdse samenspel van choreografieën, muziek en tekstcomposities verkent de consequenties van zowel het onmenselijke als het menselijke verlangen naar evenwicht. “Hold Your Ground – Zomersneeuw” is een uitnodiging om balans te vinden en verbindingen met anderen te leggen.

Met de getalenteerde cast en creatieve teamleden, waaronder percussionist Konstantyn Napolov, schrijver Taco Sorgdrager, acteur Louis van Rijt en de dansers van Stichting Boilerhouse, onder regie-advies van Saskia Mees en artistieke leiding van Laura Vink, wordt “Hold Your Ground – Zomersneeuw” een onvergetelijke gebeurtenis. (Adviezen van) Aus Greidanus sr (acteur, regisseur) en Hiba Vink (schrijver, filmmaker en regisseur) dragen met hun blik bij aan de artistieke kwaliteit van de voorstelling.

Tickets voor “Hold Your Ground” zijn verkrijgbaar via de website van Stichting Boilerhouse.  Voor de voorstellingen zijn dagtickets verkrijgbaar, maar ook passpartouts voor drie dagen. De dagtickets geven toegang tot een individuele voorstelling, terwijl de passpartouts een unieke kans bieden om het geheel van “Hold Your Ground” te ervaren, inclusief alle drie de delen.

Dagkaarten voor de voorstelling, inclusief diner, zijn € 55. Een passepartout kost € 135. Voor studenten en 65+ bezoekers zijn lagere tarieven beschikbaar. Daarnaast geldt tot 1 september een vroegboekkorting, waarbij tickets aangeschaft kunnen worden met circa 30% korting. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

De voorstelling start iedere dag om 20:00 (deuren gaan open om 19:45).