Op 25 oktober zal er een spookachtige theaterbeleving plaatsvinden op Duivenvoorde – het Halloween Bal Masqué. Dit bijzondere evenement belooft een voorstelling vol mysterie en spanning te worden.

Over de voorstelling

Bij aankomst staat de voltallige hofhouding klaar om de gasten te ontvangen. Iedereen wordt verwelkomd met één belangrijke regel: een masker is verplicht. Het Bal Masqué gaat frivool van start. Er wordt gedanst en gelachen in de Marotzaal, in een sfeer van elegantie en pracht. Maar te midden van jubelzang en feestgedruis overschaduwen duistere klanken de sfeer….. Uit de keuken van het kasteel klinkt verontrustend nieuws. De feestvreugde verandert in onzekerheid en angst waarbij niemand het slot meer mag verlaten!

Bezoekers dwalen in groepen door het slot en over het landgoed van Graaf van Duister. Ontmoet de aangeslagen hofhouding waaronder zijn butler, chef-kok, hofnar en stalknecht en ontrafel dit Halloween-mysterie. Maar…..waar is Graaf van Duister eigenlijk gebleven?

Het Bal Masqué op Kasteel Duivenvoorde is een Halloween-ervaring zoals geen ander. Een spannend, intrigerend avontuur waar nog heel lang over gesproken zal worden.

  • De voorstellingen beginnen om: 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30 en 18.30 uur. 
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar