Maaltijd van de Stad – maandag 8 april

Om de Vrijheidssoep, die gezamenlijk wordt gegeten op 5 mei, een extra Haagse twist te geven worden we stadsbewoners uit om hun bijgerecht in te zenden. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt, en die mensen wordt gevraagd hun gerecht op 8 april in Dudok klaar te maken. Het bijgerecht moet goed passen bij de soep van dit jaar, die o.a. miso en tomaat als smaakmaker heeft. De chefkok achter het recept van de soep 2024 is niemand minder dan Nick Toet van etenmetnick.

Soepstories expositie Verhalen van Vrijheid’ – opening 12 april

Nieuwsgierig naar de verhalen van jouw stadsgenoten en wat vrijheid voor hen betekent? Bezoek de Soepstories Expositie tussen 12 april t/m 4 mei in het Atrium Den Haag van het Stadhuis. Kom en laat je inspireren door de persoonlijke verhalen en ervaringen van de inwoners van onze stad, vastgelegd in beeld. Een bijzondere expositie die ieder individu en de verbondenheid van Den Haag viert. Klik hier voor meer informatie over deze expositie.

Kookworkshop ROC Mondriaan – 24 april

Samen met leerlingen van ROC Mondriaan wordt een kookworkshop gehouden, waarbij de Vrijheidssoep van dit jaar wordt geserveerd.