Festival De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag.

Editie 2023
Tijdens de herfstvakantie van 13 t/m 21 oktober 2023, zal Den Haag wederom in het teken staan van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd.  Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.

De leukste herfstvakantie van Nederland
De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait! Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat.Iedereen is welkom!
Iedereen is welkom tijdens De Betovering 2023, dus ook kinderen voor wie bewegen, stilzitten, horen, zien of prikkels verwerken minder vanzelfsprekend is.

BetoveringTV
De nieuwe digitale omgeving van Festival De Betovering voor en door kinderen. In aanloop naar het festival gaat dit kanaal gevuld worden met korte video’s die gemaakt zijn door verschillende partners van het festival en misschien wel door jou! Geniet met BetoveringTV ook vanuit thuis en na oktober van dat fijne festivalgevoel. Abonneer je alvast op het 
YouTube-kanaal om de afleveringen niet te missen! 

Programma
Er wordt hard achter de schermen gewerkt aan de nieuwe editie van Festival de Betovering, houd daarom de website van het festival in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma voor de komende editie.

Kaartverkoop en reserveren
Kaarten voor voorstellingen of workshops koop of reserveer je bij de locaties zelf. Bekijk in het programma welke locatie dat is. Voorstellingen en workshops moeten apart worden gereserveerd. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Geef bij het reserveren duidelijk de dag en het tijdstip aan die je kiest. Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af. Dan kunnen mensen op de wachtlijst gebruik maken van deze plaatsen.