Op de laatste dag van deze feestelijke week kunnen jij en je vrienden je bewijzen op het Haags Curlingtoernooi. Stel een team samen van 4-6 personen en ga de strijd aan tegen andere vriendengroepen. Voor de winnaar is er een prachtige prijs. Voordat het toernooi zal beginnen worden de regels uitgelegd en is er voldoende tijd om kennis te maken met de sport middels een korte clinic. Het Haags Curlingtoernooi start om 20:00 uur. Je speelt meerdere wedstrijden en hier komt uiteindelijk een finale uit. Langs de lijn is er voldoende koek en zopie beschikbaar.

Spelregels
Hoe speel je curling nu precies? Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 4 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat! Sta dus niet verbaasd te kijken als iedereen om je heen opeens een stuk fanatieker staat te schreeuwen dan gedacht. 

Belangrijk om te weten:

  • Kosten per team slecht €109,00 inclusief 12 drankmuntjes, curling clinic, curling toernooi en spetterend feest met DJ Nijkie!
  • Vanaf 22:00 uur wordt het toernooi afgesloten in het Grand Café met een prachtig feest tot in de late uurtjes.