Het heerlijke Dramtune-concept van de Schevenings-Italiaanse Sandro Bruti met goede muziek uit diverse windstreken, whisky en Italiaans eten, wordt op zaterdag 25 maart gehost door Podium Aan Zee met een avond voor de echte fijnproever! 

Om 19.30 uur kunnen we genieten van het sterrenensemble FanRa waarbij we genadeloos en vakkundig in een deepfried en groovy Jazz-Trance zullen worden gebracht: de geweldige Hongaarse contrabassist ANDOR HORVATH en de onnavolgbare Amerikaanse drummer ANTHONY DAVIS zullen worden bijgestaan door de gelouterde en betoverende gitarist MATTHEW MITCHELL uit Nieuw Zeeland en grootmeester ZANE MASSEY uit Brooklyn New York City op Saxofoon.

De avond zal worden afgesloten met een spetterend en dansbaar optreden van de Israëlische zangeres NOAM BAR en haar geweldige band uit Hannover, met TOBIAS RECKFORT op drums, NIC KNOLL op basgitaar en LAURENZ WENK op Saxofoon. Originele, opzwepende muziek in Funky Soul style met vleugjes Rap, Blues, R&B en Hip Hop; staat als een huis: www.noambarband.com!

Een Dramtune Night is niet compleet zónder Schotse, Ierse en Italiaanse distillaten & lekkernijen. Geniet van een huisgemaakte tomatensoep op basis van Franse knoflook, bio olijfolie, gepelde tomaten uit Zuid-Italië en wat gedroogde rode pepertjes en laurier. Deze smaakvolle soep kun je ter plekke oppimpen met geraspte kaas, zwarte peper, bieslook, basilicum of koriander, en zal worden omgeven met heerlijk desembrood, Parmezaanse kaas, vers fruit en authentieke Toscaanse Chocolade-vijgentaart (Panforte). En natuurlijk kun je daarbij een pure smaakbeleving ondergaan met heerlijke Ierse, Japanse en Schotse Single Malt Whisky, Limoncello,Rum, Italiaanse Grappa en Franse Armagnac.

Prijs Dramtune Tasting met ruime keuze Whisky en overige distillaten:
1 volle maat: 6 euro
4 volle maten: 20 euro