AIDA is een must see musical. Een overrompelende musical die je recht in het hart raakt. Stage Entertainment brengt AIDA in 2023 naar het sfeervolle AFAS Circustheater in Scheveningen, te midden van adembenemende decors en kostuums.

De succesvolle musical, bekroond met vier Tony Awards, neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad. En geniet van de bekroonde muziek van Elton John en Tim Rice.

Cast AIDA 2023

Hoofdrollen:

  • Gaia Aikman – Aida
  • April Darby – Amneris
  • Naidjim Severina – Radames

Stage Entertainment Nederland kan te allen tijde prijzen – ook van tijdelijke acties – tussentijds wijzigen, ook als dit anders is vermeld op (papieren) flyers of advertenties waarin een dergelijke prijs is aangekondigd. Daarnaast kunnen kaartprijzen afwijken in schoolvakanties.

* De voorstelling van Disney’s AIDA duurt circa 2,5 uur inclusief pauze

Bereikbaarheid AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is snel en makkelijk bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tramlijn 9 richting Scheveningen en uitstappen bij halte Circustheater. Vanaf station Den Haag Hollands Spoor tramlijn 1 en 9 nemen richting Scheveningen. Voor tramlijn 1 stap je uit bij halte Kurhaus, voor tramlijn 9 bij de halte Circustheater.

In de directe omgeving van het AFAS Circustheater bevinden zich drie parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand van het theater. Voordelige uitrijkaarten voor deze garages kun je kopen bij de informatiebalie in het AFAS Circustheater.