Beleef het ultieme Kerstgevoel bij het klassieke ballet ‘De Notenkraker’
Stel je voor: het is Kerstavond en bij de familie Stahlbaum is het tijd voor cadeaus. Clara krijgt van haar peetvader een prachtige notenkrakerpop. ’s Nachts verandert hij in een knappe prins, die Clara meeneemt naar een avontuurlijke sprookjeswereld. Samen met een leger tinnensoldaatjes, trekken ze ten strijde tegen de valse muizenkoning en reizen ze verder langs onder meer het mierzoete Snoepgoedrijk. 

Avond uit met het hele gezin
Het klassieke ballet ‘De Notenkraker’ is adembenemend en een feest voor het hele gezin. Jong en oud genieten van het prachtige decor, de glimmende kostuums en de wonderlijke danspassen. Je hebt gegarandeerd een heerlijk Kerstgevoel na afloop van de voorstelling.  

De wereldberoemde muziek van Tsjaikovski
Uitgevoerd door een live orkest, komt de prachtige muziek van Tsjaikovski tot leven. Laat je met elke noot verder meevoeren in de sprookjesachtige wereld. Al meer dan 130 jaar lang is deze muziek wereldwijd een publiekstrekker en daardoor overtuigend een klassieker. Samen met de spectaculaire choreografie wordt het een onvergetelijk avontuur!