Thunder From Downunder is geen onbekende meer in dit segment. Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen deze hunks al zien optreden en voor hun theatrale shows zijn ze onderscheiden met titels als Best Adult Attraction, Best Male Revue show in Las Vegas en mochten zij zelfs de sleutel van deze stad in ontvangst nemen.

Meerdere malen zijn ze als special guest te zien geweest bij NBC’s Today show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway, The Ellen DeGeneres Show en vele tv series waaronder Drop Dead Diva. Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Bestel nu jouw kaarten voor dit Thunder-feest, want het wordt tijd om je stoutste dromen waar te maken…

Ladies Night
Tijdens deze avond gaan het helemaal los in de Rijswijkse Schouwburg. Een Australische storm aan hete hunks zorgen voor een zinderende avond, voor iedereen die van mooie mannen houdt. Ze zeggen ook wel, wat je van ver haalt… 😉 

Omdat de mannen op de bühne zich vooral uitkleden, kleden wij de avond juist extra aan met een speciale Ladies Night. Voor en na de voorstelling vind je in de foyer kraampjes met leuke producten en aanbiedingen. Een kaart voor de voorstelling van Thunder from Down Under geeft je gratis toegang tot de Ladies Night.