Van 4 t/m 8 oktober 2023 vindt in Den Haag de tiende editie van Art The Hague plaatst.

De beurs heeft een sterk veld van Nederlandse en Belgische galeries. Samenwerken is key tegenwoordig! Daarom wordt er tijdens de beurs veel aandacht besteed aan crossovers. In de tentoonstelling Dreamland wordt de link gelegd tussen kunst en design, wetenschap of zelfs geur. Deelnemers aan de tentoonstelling zijn op dit moment nog niet bekend en wordt later bekend gemaakt. Houd de website van Art The Hague daarvoor in de gaten.  

Pulchri Studio Prijs
De Haagse Rotary Pulchri en Pulchri Studio hebben de handen ineen geslagen en de Rotary Pulchri Studio Prijs in het leven geroepen. Deze prijs bestaat uit een tentoonstelling door de winnaar op de hedendaagse kunstbeurs Art The Hague. Ook is er een groepspresentatie van verschillende kunstenaarsleden van Pulchri Studio.

Fokker Terminal
De Fokker Terminal in Den Haag is een karakteristiek industrieel gebouw beroemd. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende hoge vliegtuighangar. In de deze opvallende mooie lichte ruimte werd vroeger gesleuteld aan vliegtuigen, kunnen kunstliefhebbers nu genieten van Art The Hague.

Bereikbaarheid
De Fokker Terminal op de Binckhorstlaan is goed te bereiken met de auto, het openbaar en de fiets. Vanaf de snelweg neem je met de auto afslag 4 (Voorburg / Binckhorst). Als je eenmaal op de Binckhorstlaan rijdt, volg je de borden Fokker Terminal. De Fokker Terminal beschikt over zo’n 400 eigen parkeerplaatsen. 

Voor wie met het OV naar de Fokker Terminal reist, neemt vanaf de achterzijde van Station Den Haag HS bus 26 richting Voorburg Station. Uitstappen bij halte Zonweg, ongeveer 100 meter van de locatie verwijderd. 
Kom je met de fiets, rij dan langs Station Den Haag Centraal de Binckhorstlaan af, totdat je aan je rechterhand de Fokker Terminal ziet.