Golven in alle vormen. Het veranderen van de seizoenen, de golven in de zee, maar ook geluidsgolven en signaalgolven. Ze komen en gaan in een niet-aflatende stroom van beweging. Het leven is vervlochten met deze golfbewegingen, het is een natuurlijk dynamisch principe dat ook de dans in hoge mate bepaalt.

Geheel in de stijl van Another Kind of Blue onderzoekt choreograaf David Middendorp in de nieuwe avondvullende voorstelling Wave welke rol techniek speelt in ons leven en hoe techniek de alomtegenwoordige golfbewegingen van ons bestaan be├»nvloedt. De vier choreografie├źn waaruit Wave bestaat, Airman, Frequentie & Frequentie┬▓, 15 Minute Universe en Hands ON Stage, werpen elk hun eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens en technologie.

Another Kind of Blue is een innovatief dansgezelschap uit Den Haag en maakt onder leiding van choreograaf David Middendorp dansvoorstellingen waarin choreografie en technologie vanuit ├ę├ęn artistiek concept samensmelten tot een ge├»ntegreerd geheel. Dit resulteert in bijzondere en hybride werken die inspireren en uitdagen om te reflecteren op een door technologie beheerste wereld. Op creatieve en ingenieuze wijze weet David Middendorp een eenheid te maken van dans en technologie, zodat het onlosmakelijk aan elkaar is verbonden.