Iedere twee weken op de vrijdagavond (en soms op donderdagavond) kan je bij Aloha aan het strand van Scheveningen genieten van muzikaal talent. Op deze vrijdagavonden kan je gratis bij terecht voor knusse Singer-Songwriter Nights. Daarnaast geniet je van een speciale daghap voor 12,50.

Check de agenda via de Instagram van Aloha!

Over Aloha
Een strandpaviljoen met een surfschool, surfshop en restaurant. De surfschool op het noorderstrand van Scheveningen, is het gehele jaar geopend. Aloha biedt naast surflessen andere sportieve, culinaire en creatieve workshops aan. Bij ons beleef je een leuke dag op het strand met je collega’s, vereniging, klas of in een ander groepsverband. Sluit af met een heerlijk gerecht uit de biologische, fairtrade en 100% natuurlijke keuken van Aloha!

Bereikbaarheid
Aloha is goed bereikbaar met alle soorten van vervoersmiddelen. Met de auto volg je vanaf de snelweg de borden Scheveningen Haven (Beach Stadion) en kom je bij de boulevard aan. Om in de winter gratis te parkeren is het handig te kiezen voor de boulevard recht voor de deur. De rest van Scheveningen is vanaf heden betaald parkeren geworden, zowel zomers als ’s winters. Ondanks vele parkeermogelijkheden is het toch aan te raden om met OV naar het strand van Scheveningen te komen. De haltes van tram 9, 11,16 en bus 22 bevinden zich tussen 5 a 10 minuten lopen naar Aloha.