Ga je binnenkort naar Den Haag en ben je op zoek naar leuke activiteiten om je dag mee te vullen? Of woon je er al een tijdje en wil je de stad eens op een andere manier ontdekken? Dan wil je deze vier activiteiten niet missen!

Surfles

Vanaf maart kun je bij The Shore in Scheveningen surflessen nemen! Als je een echte pro wil worden zijn er verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen, maar je kunt ook een losse les nemen als je het gewoon eens wil proberen.

Dineren in een tram

Genieten van een culinair 4-gangen diner terwijl je in een tram door Den Haag en omstreken rijdt. Een leuk avondje uit als je van eten houdt en de stad beter wil leren kennen.

Vlinders aan de Vliet

In deze kleine, tropische tuin kun je niet alleen de mooiste vlinders bewonderen. Je vindt ook een heleboel interessante dieren in deze vlindertuin.

Haagse bos

Wil je jezelf vanuit de drukke stad even terugtrekken in de natuur? In het Haagse bos kun je lekker wandelen en herten bekijken. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Kinderen kunnen de prachtigste hutten bouwen in het speelbos.