Moderne Afrikaanse muziek

Dit jaar belooft een prachtige samensmelting te worden van traditionele en moderne Afrikaanse muziek. Het programma biedt een line-up die Afrikaans talent van over de hele wereld een podium geeft In het verleden hebben grote namen zoals Sauti Sol, Youssou N’Dour, Angélique Kidjo, Werrason en vele anderen het podium betreden.

Terug in het Zuiderparktheater
Het festival wordt na een onderbreking van vier jaar opnieuw georganiseerd in het Zuiderparktheater. In 2019 werd het festival hier voor het laatst gehouden met o.a. een spectaculaire show van Sauti Sol, die het publiek betoverde met hun Afropop uit Kenia.

Nieuwe leiding, zelfde passie
Hoewel de vorige organisatie, Stichting Sankofa, is opgeheven, gaat het festival door met hernieuwde energie onder leiding van Stichting Nteasee, met Augustina “MS.ABA” Austin aan het roer. Het doel van de stichting is het bouwen van bruggen tussen Afrikanen en Nederlanders.

Gratis toegang
Kaartjes voor het festival zijn gratis, en het programma duurt van 14.00 uur tot 22.30 uur. De line-up wordt bekend gemaakt via de website van het festival