9 januari 2019 - 19:40 uur

Mijn naam is Heleen en ik ben sinds kort blogreporter bij WeHague. Ik ben achttien jaar en woon in het Westland. Ik kom graag in Den Haag, omdat ik het een mooie stad vind. Daarnaast houd ik heel erg van shoppen en dat kun je wel in Den Haag!

 

December is altijd een superdrukke maand voor mij, maar dit jaar was het toch een beetje anders. Ik vierde mijn laatste sinterklaas, laatste kerst en laatste oud en nieuw in mijn huis. Ik heb altijd al willen verhuizen uit het dorpje waar ik vandaan kwam. Eindelijk was het zo ver, mijn ouders vertelden dat zij een bod hadden gedaan op een huisje in Naaldwijk. Het bod is gelijk geaccepteerd en sindsdien draait alles thuis om het verhuizen. Het behang is al uitgekozen en er zijn zelfs al kasten en bedden verkocht. Het huis wordt steeds leger en spullen verdwijnen in dozen. Het doet me eigenlijk steeds meer beseffen dat ik hier wegga en dat is ergens best wel gek.

 

Dan zal je misschien denken; “verhuizen is niet zo heel bijzonder toch?”, voor ons eigenlijk wel. Mijn vader heeft al achttien jaar MS, dit is een ziekte die je zenuwstelsel aantast. Mijn moeder is de enige thuis die werkt en ik ben onwijs trots op haar dat we toch alles kunnen doen. We gaan een stuk groter wonen en daar zijn mijn ouders heel trots op. Tijdens de verhuizing zal mijn vader veel hulp nodig hebben, omdat wij allemaal weten dat hij dat niet gaat redden. Gelukkig hebben wij heel veel lieve vrienden, kennissen en familie die ons komen helpen met de verhuizing.

 

Ik ga 2019 in met veel nieuwe plannen en ideeën. Zo wil ik dit jaar op vakantie naar Budapest, maar er staan ook nog leuke uitjes op de planning voor mij. Het eerste weekend van februari ga ik een weekendje naar Duitsland. Ik ga nog naar het concert van Panic! At The Disco en om niet te vergeten ga ik 21 maart naar Het Paard in Den Haag. Op 21 maart zijn Steen, EZG en STEFF te vinden in het Paard, dit wil je natuurlijk niet missen!

 

Ik sluit mijn blogbericht af met een goed voornemen; in 2019 ga ik mijn EHBO-diploma behalen en mij inzetten als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Hebben jullie nog goede voornemens?

 

  • Heleen

Gerelateerd nieuws

Parkpop 2019 - ben jij erbij?!

17 jun

Parkpop Saturday Night - Must see!

17 jun