Den Haag opzoek naar "Puike Plannen"

6 november 2018 - 13:45 uur

Gina Velcheva - Den Haag 6 november 2018

Den Haag is opzoek naar een “puike plan,” dat aan de buitenwereld laat zien hoe creatief de Hagenaren zijn. Als jij denkt dat je het plan van het jaar hebt kan je je opgeven via puike-plannen.nl. Vanuit alle uitzendingen gaat de jury maximaal 10 halve finalisten uitzoeken. Dit doen ze met juryvoorzitter Joop Buyt. De halve finalisten krijgen de kans om hun puike plan te pitchen voor de jury. Uiteindelijk zullen hier 3 finalisten uit komen en vanaf dat moment ligt het aan het publiek. De finalisten moeten er voor zorgen dat zij de meeste publieksstemmen krijgen. De winnaar maakt kans op maximaal 50.000 euro.

 

De voorwaarden om mee te doen zijn simpel, je moet ouder dan 18 zijn en iets met Den Haag te maken hebben. Dit houdt in dat je hier opgegroeid, wonend, studerend of werkend moet zijn. Je kan mee doen tot uiterlijk 7 december.

 

“We laten aan de buitenwereld zien wat we aan Haagse kracht en creativiteit in huis hebben,” zegt wethouder Economie Richard de Mos. “Ik hoop door het winnende puike plan nog trotser op onze stad te worden dan dat ik al ben.”  

 

Voor meer informatie kan je op puike-plannen.nl kijken. Wij wensen alle puike-planners succes!

Gerelateerd nieuws

Experience joining a free walking tour

Movies that Matter On Tour

03 apr