Foodhall Scheveningen

Eten En Drinken

Geniet van de zomer in Scheveningen       
Sinds De Noordboulevard een metamorfose heeft ondergaan kan met de komst van de Foodhall Scheveningen met recht de hotspot van Scheveningen worden genoemd. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, wereldse markt vol lichtjes en geluiden. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten van de hal én een looproute is er genoeg ruimte om een gerecht bij een van de zeventien foodstands te bestellen. Iets lekkers uitgekozen? Strijk neer op het ruime terras en geniet in de zon van een weids uitzicht over de Noordzee.

Zeventien wereldse keukens          
De Foodhall Scheveningen biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak. 
Het aanbod van de foodstands is werelds en (inter)nationaal. Na een rondje langs de verschillende foodstands is het tijd om een keuze te maken. Worden het bitterballen, spareribs, Spaanse churros, of toch een Aziatisch gerecht? Ga jij voor een bordje oesters, een bijzonder lokaal gerecht of voor een sappige vegaburger?

Kom ook genieten van de Haagse concepten als Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, Woodstok (W.T.F. Go Vegetarian) en de Resident in de Foodhall Scheveningen! Daarnaast haalde de Foodhall ook een aantal grote namen naar Scheveningen met ervaring in foodhallen elders; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht: De Scheveningse Oesterbar, Meat on a Stick, Saigon Streetfood, Frozen Sweets en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die een eerste vaste zaak startten in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al langer bekend zijn.

Bereikbaarheid
Foodhall Scheveningen is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Je doet er in alle gevallen ongeveer een kwartiertje over. Wie met het OV reist, kan tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23 nemen. Vanaf treinstation Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 9 richting Scheveningen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden HTM-trams 1 en 9 richting het strand. Bij halte Kurhaus stap je uit, waarna je binnen drie minuten naar De Pier loopt. Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving bevinden zich meerdere parkeergarages: Interparking Boulevard ScheveningenParking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand. Kijk voor praktische info over de beste route, bereikbaarheid en parkeren in Scheveningen op denhaag.com/nl/scheveningen-bereikbaarheid. De leukste manier om naar Scheveningen te gaan is met de (brom)fiets. Vooral met mooi weer is dit het snelst. In Scheveningen zijn heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Direct aan het strand zijn er ook diverse bewaakte fietsenstallingen van Biesieklette, waar je gratis je fiets kunt stallen. 

Deze week te doen bij Foodhall Scheveningen

Geen evenementen.
Pas de filtering aan om meer te zien.