iLocal World Food Tour - zonder gids

Zaterdag 27 november 11:00

Excursies

Laat je verleiden door de heerlijkste Turkse Baklava, of meest krokante Pão de queijo. Ervaar de 1001-nachten met een rijkelijk gevulde couscous van groente en worst uit de oven. Voel de warmte uit de Atlas als de thee wordt geschonken in een van de theehuizen. Los van de keuken maak je kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de wijk te bieden heeft. Reserveer voor deze betoverende iLocal World Foodtour of verras vrienden en familie met deze smaakpapillen betoverende culinaire wereldreis in de Schilderswijk. Voor de kosten hoef je het niet te laten want voor €9.95 per persoon kan je al deelnemen aan deze grensverleggende Foodtour.

Praktische informatie

  • Duur: 1,5 tot 2 uur. Je krijgt na aanmelding een tijdslot toebedeeld tussen 11:00 en 17:00 uur om te zorgen voor goede spreiding. Op het online aanmeldformulier kun je voorkeur voor een dagdeel aangeven.
  • Kosten: € 9.95 euro p.p. voor de tour en € 5.00 euro per versnapering (optioneel per stop). Je kiest er zelf voor of je gebruik maakt van ieder van de vier culinaire aanbiedingen en rekent ter plaatse met de winkelier of horeca ondernemer af.
  • Wanneer: De vaste wekelijkse foodtour dag is zaterdag (twee dagen voor de tour ontvang je een route plus uitleg)
  • Waar: Startpunt bij Argana aan de Stationsweg. (dicht bij station Hollands Spoor), eindpunt Haagse Markt.
  • Hoe? Lopend of per fiets krijg je bij elke stop een onweerstaanbaar drankje en/of delicatesse aangeboden. Optioneel kun je een kennisquiz over de Schilderswijk maken.
  • Wil je deze wandeling liever doen onder begeleiding van een gids, kies dan voor de wandeling die elke zaterdag om 15:30 uur start.
  • Wie? iLocal World Foodtour is een initiatief van SSBIS, bekend van de Schilderswijk Bewonerstour en Breaking the Walls tour

Vul snel het online aanmeldformulier in en wees verzekerd van deelname op jouw voorkeursdatum.

Gerelateerd nieuws

WTFuture

18 nov

Enquête Haagse Beweegprofielen

26 okt