De Club van Sinterklaas - Feest in het Kasteel

Zaterdag 27 november 11:00

Voorstelling

Groot nieuws uit Spanje! De Club van Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar het theater. En niet alleen, want op 20 november is het extra feest met een special guest optreden van Luan & Lucilla Bellinga van de bekende vlogfamilie De Bellinga’s. 

De Club van Sinterklaas is al ruim 20 jaar mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek. Na de populaire televisieserie, negen succesvolle bioscoopfilms én bekende hits als  ‘Paniek op het Kasteel’, ‘Ik Kan niet Wachten’ en ‘KADO’ wist De Club van Sinterklaas in 2019 ook de theaterzalen te veroveren. 

De nieuwe theatershow ‘Feest in het Kasteel’ is een waar familie-avontuur voor jong en oud. Samen zingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen jaren waarbij ook de nieuwste liedjes niet zullen ontbreken. Een spannend verhaal waarin Sinterklaas zelf natuurlijk ook zijn intrede op het toneel zal doen, maakt de show compleet en zorgt ervoor dat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten.   

Voorafgaand aan de show vindt in de foyer van het theater een heus Pietenfestijn plaats waarbij kan worden meegedanst tijdens de Pietendisco en je verlanglijstje kan worden ingeleverd bij de Pieten. De enige echte Club van Sinterklaas is een familieavontuur voor jong en het oud: mis deze theatershow niet! 

Gerelateerd nieuws

WTFuture

18 nov

Enquête Haagse Beweegprofielen

26 okt