Den Haag Dinner Train

Vrijdag 26 november 17:00

Excursies

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen ze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Binnenkort vertrekt de Dinner Train vanaf Den Haag HS! Geniet van een heerlijk menu terwijl de landschappen met de minuut veranderen. Een uitje dat van begin tot eind verrast!

Combinatie Dinner Train - BierSpijs | WijnSpijs
Foodpairing wordt in Nederland steeds populairder. Kies voor een middag weg met de Den Haag BierSpijs of WijnSpijs Train. Het is een ontspannen manier om iets te vieren of om lekker van het weekend te genieten. Een BierSpijs of WijnSpijs uitje past bijna bij elke gelegenheid. Het menu wordt geserveerd in 4-gangen. Daarbij krijg je 3 bijzondere bijpassende bieren, wijnen of alcoholvrije dranken in proefglazen.

Onder het genot van heerlijke bieren of wijnen kun je 2 uur lang genieten van de wisselende landschappen die voorbij glijden. Sightseeing met de trein door Den Haag en omstreken. De trein rijdt zachtjes over het Nederlandse spoor waardoor je elke minuut van een ander uitzicht kunt genieten. Ga voor een middag vol gezelligheid en lekker eten in de trein.

Gerelateerd nieuws