Hoogtij

Vrijdag 25 november 19:00

Rondleiding

Hoogtij is een route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen in het centrum van Den Haag en vindt meerdere keren per jaar plaats op vrijdagavond. De locaties zijn tussen 19:00 en 23:00 uur te bezoeken. De toegang is overal gratis en er zijn diverse gratis rondleidingen.

HOOGTIJ#69

  • De Haagse hedendaagse kunstroute
  • Vr. 27 mei 19:00-23.00 u.
  • Tijdens HOOGTIJ kun je meer dan 20 kunstlocaties bezoeken in de binnenstad van Den Haag: van white cube tot underground; van gevestigde kunst in de galeries en instellingen tot installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven. Gratis toegang. Gratis rondleidingen voor wie het wil.
  • Startlocatie 18.30-19.00 u.: Nest (De C. Rebecqueplein 20 B). Hier starten de gratis rondleidingen om 19.00 u., reserveren via hoogtij.net.

Deelnemende locaties
Billytown, Bos Fine Arts, Das Leben am Haverkamp, Dürst Britt & Mayhew, Galerie Maurits van de Laar, Galerie Sophie, Grafische Werkplaats, HOK Gallery,  Maldoror Galerie, Nest, Page Not Found, Parts project, Projektruimte WEST END, Pulchri Studio, Quartair Contemporary Art initiatives, Refunc, Ruimtevaart,  Stroom Den Haag, The Balcony, West Den Haag.

Oorsprong
Hoogtij is de voortzetting van de Haagse Rondgang, die sinds 1997 werd georganiseerd. De presentaties lopen uiteen van experimentele en grensverleggende installaties en performances bij de initiatieven tot meer gevestigde kunst in de white cubes van de galeries. Het samengaan van die twee uitersten is de kracht van Hoogtij.

Gerelateerd nieuws