Summer Sale Weekends

Zaterdag 25 juni 10:00

Winkelen

Gezellig shoppen, geëntertaind worden en de leukste items met korting scoren bij jouw favoriete winkel? Je gaat het beleven tijdens de Summer Sale Weekends op 18, 19, 25, 26 juni en 2 en 3 juli.  Tijdens hét meerdaagse shoppingevent van Nederland beleef je 3 weekenden lang plezier in jouw favoriete shopstad: Den Haag.

Een scala aan winkels bieden alleen tijdens deze weekenden speciale midseason kortingen aan op hun collecties. Daarnaast worden er goodiebags en samples uitgedeeld. Er is tijdens deze fantastische weekenden voor ieder wat wils. Van woonaccessoires en hifi-artikelen tot beauty en lifestyle producten: Den Haag is tijdens de Summer Sale Weekends hét shopwalhalla van het land! 

Tijdens de Summer Sale Weekends wordt gezellige winkelen gecombineerd met cultuur, muzikale optredens, dj’s, eten, uitgaan en entertainment in de gezellige Binnenstad van Den Haag. Geniet met volle teugen van speciale acts, inspirerende workshops, VIP- behandelingen en swing door de winkelstraten van Den Haag. Benieuwd naar alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma? Houd dan de website in de gaten: shoppingnight.nl. 

Gerelateerd nieuws