Eye/Music

Vrijdag 24 juni 20:15

Tentoonstellingen

Kunstenaars zijn uitgerust met antennes die vaak opvallend gevoelig zijn voor wat de toekomst mogelijk voor ons in petto heeft. Soms weten ze met, maar misschien nog wel vaker zonder woorden precies uit te drukken welke onderwerpen, materialen, werkwijzen en vragen relevant gaan worden in onze nabije en verre toekomst.

Vanuit deze observatie vertrekt Slagwerk Den Haag met het avondvullende eye/music. In de creatieve omgeving van de HNT Studio’s mixt Slagwerk Den Haag frequenties met verschillende kunstdisciplines en innovatieve makers waarmee de slagwerkers samenwerken.

Betreed de lichtinstallatie Durée die audiovisueel ontdekkingsreiziger Boris Acket ontwikkelde met Slagwerk Den Haag (vanavond live uitgevoerd!). Laat je overweldigen door de visuele compositie van Zeno van den Broek die hij samenbrengt met live musici en drumrobots in MA(N|CHINE). En beleef de premières van de digital born audiovisuele kunstwerken Garden of Aether van het aanstormende talent Adam Centko en Browse van Slagwerk Den Haags associate artist Darien Brito, Kyriakos Charalampides en de Haagse studio Buurmen.

Ontdek zelf waar dit alles in resulteert en listen into the future met ons!

Slagwerk Den Haag
Wie denkt dat Slagwerk Den Haag ‘gewoon’ een groep geweldige musici is die concerten en voorstellingen uitvoert met onder andere Club Guy & Roni en NITE, mag dat in heroverweging nemen! eye/music laat de experimentele roots en toekomst zien van Slagwerk Den Haag in een context waar geluid, ruimte en beeldende kunst elkaar ontmoeten.

Gerelateerd nieuws

Uit Het Gareel Festival

14 apr

WTFuture

18 nov